Malatya'nın Yeni Valisi Şahin Çiçekle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Malatya'nın Yeni Valisi Şahin Çiçekle Karşılandı

Malatya\'nın Yeni Valisi Şahin Çiçekle Karşılandı

Düzce Valisi iken Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin Malatya'ya geldi.

31.08.2012 10:38

Düzce Valisi iken Malatya Valiliği'ne atanan Vasip Şahin Malatya'ya geldi. Uçakla Malatya havaalanına saat 20.30'da inen Vali Vasip Şahin'i, Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma

Komutanı Albay Hasan Aksoy, Valilik Özel Kalem Müdürü Cengiz Doğan, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal

Koyuncu ve diğer yetkililer karşıladı.

Kendisini hava alanında karşılamaya gelinmesini istememesi nedeniyle çiçekle sade bir programla karşılanan Vali Şahin,

uçaktan indikten sonra ilk duygu ve düşüncelerini basına açıkladı. Malatya'ya yeni ayak bastıklarını anlatan Şahin, "İnşallah, bizim için de Malatya için de hayırlı olur. Malatya'nın daya iyiye ve güzele gitmesi noktasında biz de diğer arkadaşlar gibi elimizden geleni yapacağız. En büyük gücümüz, Malatyalılar, Malatya halkı ve kanaat önderleridir, siyasetçiler ve sivil toplum örgütleridir. Hem onlara, hem de müktesabatımıza güvenerek Malatya ile ilgili hayırlı şeyler yapmaya muvaffak oluruz diye temenni ediyorum" dedi.

Bu arada, Vali Şahin, ailesi ile birlikte direk valilik konutuna geçerken, bugün saat 14.00'de

valilik binasında düzenlenecek törenle karşılanacağı ve yeni görevine başlayacağı belirtildi.

VASİP ŞAHİN'İN ÖZGEÇMİŞİ

Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzincan'da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

1986 yılı Haziran ayında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1987 yılında bir yıl İngiltere'de inceleme ve araştırmalarda bulundu. Daha sonra sırasıyla; Kastamonu Küre, Malatya Pütürge ilçelerinde kaymakamlık, Muş Vali Yardımcılığı, Bolu Mudurnu, Ankara Kızılcahamam ilçelerinde kaymakamlık, Düzce Vali Yardımcılığı yaptı.

2003 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ve Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı olarak görevde bulundu. Eylül 2005 - Ağustos 2008 tarihleri arasında İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı, 5 Ağustos 2008 tarihinden itibaren İller İdaresi Genel Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevi yürütürken 11.05.2010 tarihinde Düzce Valiliği görevine getirildi. Son kararname ile Malatya Valiliğine atanan Vasip Şahin, evli ve üç çocuk babasıdır. Şahin, İngilizce biliyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'nın Yeni Valisi Şahin Çiçekle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement