Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur'dan, Zarar Eden Seracılara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur'dan, Zarar Eden Seracılara Ziyaret

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur\'dan, Zarar Eden Seracılara Ziyaret

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Simav ilçesinde, kar yağışı nedeniyle seraları hasar gören üreticileri ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

02.02.2015 13:03

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Simav ilçesinde, kar yağışı nedeniyle seraları hasar gören üreticileri ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Cantimur, 4 Eylül Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde seracılara yaptığı konuşmada, devlet olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Türkiye'de ilk organize tarımın başlatılması protokolünün kendisinin milletvekilliği dönemimde imzaladığını ifade eden Cantimur, şöyle konuştu:

"Simav'da organize tarım için ilk müracaatları yapan kişi bendim. Buraya, Sanayi ve Ticaret Bakanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlarını bir araya getirip organize tarımın Türkiye'de başlatılması protokolünü ilk defa ben yaptırdım. Türkiye'de böyle başladı organize tarım ve hayvancılık. Ben buraya ilk kez bakanı getirdim. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, burada konakladı. Bizzat seraları gezdi. Burada 22-23 ayrı kurumda çalışmalar yapıldı, haritalar çizildi ve yerler belirlendi. Organize sera için epey bir yol kat edildi fakat benim vekilliğimden sonra takip edilemediği için yürürlükten kaldırıldı."

Cantimur'a, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti'li İl Genel Meclisi üyeleri Ali Osman Ergün, Gazi Bülbül, Kahraman Aktay da eşlik etti. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur'dan, Zarar Eden Seracılara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement