Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen Güven Tazeledi

Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen Güven Tazeledi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu toplantısı yapıldı.

11.01.2014 14:30

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Genel Kurulu toplantısında yapılan seçimde tek liste ile çıkan İsmail Şen yeniden Başkan oldu.

Malkara Belediye Kapalı Düğün salonunda yapılan Genel Kurul toplantısı açılış ve yoklamanın yapılması ile başladı. Yoklamanın sonrasında oluşturulan Divan'a Tekirdağ Berberler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Katip Üyeliklere Halit Yılmaz, İsmail Pasos, Ali Pehlivanoğlu ve Tolga Üzam seçildiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkanlık Divanına tutanakları imzalama yetkisi verildi. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları ve Denetim Kurulu Raporlarının okunarak kabul edildiği toplantıda raporların okunmasının ardından 2010, 2011,2012 ve 2013 yılları bilanço gelir ve gider hesapları okunarak kabulü yapıldı.

Toplantıda Yönetim ve Denetleme Kurulunun ayrı ayrı ibrası, yeni dönem çalışma programı içinde yer alacak olan eğitim, teorik, pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesinin kabulü yapıldı. Kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına gayrimenkul karşılığında ödünç para alınması hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi konusu görülerek kabul edildi. Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bünyesinde kurulmuş olan iktisadi işletmenin durumu görüşülerek Yönetim Kuruluna yetki verildi. Son olarak ise Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimine geçildi.

Yapılan kapalı zarf usulü seçim sonrasında seçime tek liste ile katılan İsmail Şen, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı seçilirken Yönetim Kurulu Üyeliklerine Özcan Kılıçkoç, Sunay Sezgin, Fatih Yavuz, Zekeriya Özer, Erol Sertsöz, Yılmaz Öz seçildi. Denetim Kuruluna ise Özay Ataman, Murat Dut ve İbrahim Öztürk seçildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement