Mamak Belediyesi Buzlanma Teyakkuzunda - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi Buzlanma Teyakkuzunda

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı şiddetli don ve kar yağışı uyarısına karşı Mamak Belediyesi karla mücadele ekiplerini teyakkuz halinde bekletiyor.

19.01.2016 10:58

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı şiddetli don ve kar yağışı uyarısına karşı Mamak Belediyesi karla mücadele ekiplerini teyakkuz halinde bekletiyor.

Cadde cadde, sokak sokak eylem planı hazırlayan Mamak Belediyesi karla mücadele ekipleri kış boyunca 32 ekiple kar mücadelesini gerçekleştirecek. Hava sıcaklığının eksilere düştüğü bu hafta içerisinde ekipler özellikle vatandaşları buzlanmaya karşı uyarıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kış başlangıcında hazırlıklarını tamamlayan karla mücadele ekiplerimiz Mamaklıların sorunsuz bir şekilde kışı atlatması için hazır bekliyor. 7-24 çalışma esasıyla hızarda bekleyen ekiplerimiz kışla beraber ortaya çıkacak olası sorunların önüne geçiyor. Her konuda olduğu gibi yoğun kar yağışı ve buzlanma ile ilgili yapılan uyarılara vatandaşların uyması; bu konuda yapılan çalışmaların daha verimli olmasını sağlayacaktır" dedi.

3 VARDİYA EYLEM PLANI

Mamak Belediyesi karla mücadele ekipleri 66 mahallede 3 vardiya halinde 32 ekiple hazır bekliyor. Oluşturulan kriz masası ile ekipler öncelikli olarak ana caddelerde, okullarda ve otobüs güzergahlarında çalışacak. Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının daha da düşmesiyle birlikte ekipler oluşacak buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını da yürütecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi Buzlanma Teyakkuzunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement