Masa Tenisi Müsabakalarına 59 Sporcu Katıldı - Son Dakika
Yerel

Masa Tenisi Müsabakalarına 59 Sporcu Katıldı

Masa Tenisi Müsabakalarına 59 Sporcu Katıldı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında 2 gün süren masa tenisi müsabakalarına toplam da 59 sporcu katıldı.5 Ocak Stadyumu tribün altı...

07.10.2013 10:42

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinliği kapsamında 2 gün süren masa tenisi müsabakalarına toplam da 59 sporcu katıldı.

5 Ocak Stadyumu tribün altı Masa Tenisi Salonu'nda 2 gün gerçekleştirilen müsabakalarda minik kategorisinde 12'si bayan toplamda 30, büyüklerde ise 29 sporcu olmak üzere toplamda 59 sporcu katıldı.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, müsabakaların sporcu açısından faydalı olduğunu, özellikle minik kategorilerinde yarışan sporcuların ilk müsabakaları olduğunu, deneyim kazandıkları, müsabaka yapma alışkanlığı kazandığını belirtti.

Taşkıran, velilerin desteklerinin çok önemli olduğunu ifade ederek "Her zaman spor aileden başlar. Yeni müsabaka yapan sporcular vardı.Burada sık sık müsabaka yaparak Adana'yı temsil edecek sporcular kazanmak istiyoruz.Bu yaşta spora olan tutkularını karşılıksız bırakmamalıyız" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, müsabakaları izledi. Dereceye giren sporculara ödüllerini, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mahmut Kır ve Federasyon İl Temsilcisi Ömer Taşkıran verdiler.

12 takım ile 59 ferdi sporcu arasından müsabakalarda dereceye giren sporcular şunlar:

Bayan takım kategorisinde:

1-Çukurova Üniversitesi(ÇÜ)

2-Gençlikspor A

3-Gençlikspor B

4-Masa Tenisi İhtisas

Erkek takım kategorisinde:

1-Çukurova Üniversitesi(ÇÜ)

2-Masa Tenisi İhtisas

3-Gençlikspor A

4-Gençlikspor B

Minik Kızlar kategorisinde:

1-Çağla Yağmur Konur

2-Aleyna Sakın

3-Nisa Nur Kabakçı

3-Fatma Nur Kabakçı

Minik Erkekler kategorisinde:

1-Ömer Özen

2-Mustafa Akdemir

3-Caner Gökçü

3-Saim Utku Koca

Büyükler kategorisinde:

1-Salih Bilgin

2-Kenan Keleş

3-Hıdır Ay

3- Deniz Kaşık - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masa Tenisi Müsabakalarına 59 Sporcu Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement