Medical Park Antalya'ya Yeni Gastroenteroloji Hekimi - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalya'ya Yeni Gastroenteroloji Hekimi

Medical Park Antalya\'ya Yeni Gastroenteroloji Hekimi

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Saadettin Uslusoy’u kattı.

15.12.2016 11:59

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Saadettin Uslusoy'u kattı.

Hastane Kompleksi, Uzm. Dr. Hüseyin Saadettin Uslusoy'u gastroenteroloji kadrosuna dahil etti. 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Uzm. Dr. Uslusoy, 1990 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İç Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2007 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda Gastroenteroloji uzmanlık eğitimini tamamladı.

Gastroenteroloji alanındaki tecrübesini taşıyacak

Uzm. Dr. Hüseyin Uslusoy; GİS kanamalı hastaya endoskopik müdahale (Enjeksiyon Skleroterapisi, Band Ligasyonu, Endoklip Uygulaması, Fotokoagülasyon), Perkütan Endoskopik Gastrostomi, Perkütan Karaciğer Biyopsisi, Endoskopik Retrograd Kolanjiyo Pankreotografi (ERCP), Polip ve Yabancı Cisim Çıkarılması, Gastrik Bezoarların Endoskopik Yolla Çıkarılması, Üst Gastrointestinal Sistem Endoskopi, Alt Gastrointestinal Sistem Endoskopi, Karaciğer Yağlanması, Kronik Hepatit B ve C Tanı ve Tedavisi, Karaciğer kitlelerinde ayırıcı tanı ve tedavi, karaciğer nakil hastalarının seçimi, hazırlanması ve ameliyat sonrası tedavi ve takipleri, kalınbağırsak, safra kesesi, safra yolları ve pankreas hastalıkları, çölyak hastalığı gibi konularda tecrübesini Hastaneye taşıyacak.

Uluslararası Kongrelere katıldı

Meslek hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası kongreye katılan Uzm. Dr. Hüseyin Saadettin Uslusoy, 2011 yılında Moskova'da Gastroenteroloji Kongresi'ne, Amerika Birleşik Devletleri Washington DC'de AALSD Kongresi'ne, 2013'te İngiltere Liverpool'da EASL Kongresi'ne, 2014'de İspanya Sevilla'da İnflamatuvar Barsak Hastalıkları Semineri'ne katıldı. Uzm. Dr. Uslusoy, Türk tabipleri Birliği, Türk Gastroenteroloji Derneği, Karaciğer Araştırmaları Derneği'ne üyedir. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalya'ya Yeni Gastroenteroloji Hekimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement