Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları

27.03.2012 12:20

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Kendi evimizdeki son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Kendi evimizdeki son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları geçen Uğur ve Minev'in de katıldığı antrenman öncesinde teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcuları orta sahada çevresine toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından istasyon çalışması gerçekletirdi. Futbolcular istasyon çalışmasının ardından salonda çalıştı.

Antrenmanı Tita'nın Brezilya'dan gelen babası Carlos Dos Santos da izledi. Babasının ilk kez Antalya'ya geldiğini söyleyen Tita, bu ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdilek, Ankaragücü karşısında kolay bir galibiyet aldıklarını belirtti. Antalyaspor'un işine sıkı sarıldığı zaman neler yapabileceğini herkese gösterdiklerini dile getiren Özdilek, Eskişehirspor maçıyla performans anlamında ivme kazandıklarını ve son bir haftada yaptıkları 3 maçtan 2 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı.

Bursaspor'u yenecek güçleri bulunduğunu vurgulayan Özdilek, "Kendi evimizdeki son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Düşmeyle ilgili hiçbir zaman korkumuz olmadı. Düşünce olarak buna hiçbir zaman değer vermedik. Hep üst sıraları düşündük. Samsunspor'un ligde kalması için 6 puan alması lazım. Bizim değil rakiplerin düşünmesi lazım" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement