Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Ramazan ayının gelmesi ile bir çok vatandaşın telefon, e-mail veya bizzat gördüklerinde davulculardan şikayetçi olduklarını söyledi.
Ramazan ayı içerisinde sahur vakti için davulcuların rastgele ve düzensiz bir şekilde mahallelerde dolaştıklarını bu neden ile sık sık şikayet aldıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak hiçbir kişiyi veya grubu mahalle davulcusu olarak görevlendirmedik. Belediye zabıta müdürlüğümüzce de böyle bir çalışma veya organizasyon yapılmamıştır. Bu neden ile şikayetlerinizi belediye yapmayınız. Belediyenin bu konuda hem görevli değil hem de yetkisi yoktur" dedi.
Davulcuların gezme saati ile sahur arasında çok uzun bir süre olduğu yönünde vatandaşların şikayette bulunduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye zabıta birimince veya belediye olarak yetki dışında bir olay için yapabilecekleri bir şey olmadığını bu neden ile şikayetlerin ilgili kurumlara yapılması gerektiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.