Meram'da 'Şehit Aileleri Hatıra Ormanı' Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Meram'da 'Şehit Aileleri Hatıra Ormanı' Oluşturuldu

Meram Belediyesi, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Özel Envar Eğitim Kurumları'nın ortak çalışmasıyla Meram'da 'Şehit Aileleri Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

30.11.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Belediyesi, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Özel Envar Eğitim Kurumları'nın ortak çalışmasıyla Meram'da 'Şehit Aileleri Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram ilçesi Telafer Mahallesi'ndeki fidan dikim töreninde, ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

Şu ana kadar binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını ifade eden Toru, "Bugün de bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizin hatırasına bin 700 sedir fidanını toprakla buluşturuyoruz" dedi.

Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey de canlarını bu vatanın savunması için seve seve feda etmiş şehitlerin anısına fidan diktiklerini, yapılan etkinlikle vatan topraklarının erozyon ve diğer afetlerle yok olmasını önlemek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Meram ilçesi Telafer Mahallesi'ndeki fidan dikim törenine Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, Envar Eğitim Kurumları'na bağlı Özel İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Emrah Katrancı, şehit aileleri ve öğrenciler katıldı.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri, öğrenciler ve şehit aileleri, sedir fidanlarını toprakla buluşturdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meram'da 'Şehit Aileleri Hatıra Ormanı' Oluşturuldu - Son Dakika


Advertisement