Mersin'de "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Mersin'de "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" Etkinliği

Mersin\'de "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" Etkinliği

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından organize edilen ve merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından desteklenen “Anne Ve Babam İle Ok Atıyorum” etkinliği yoğun ilgi gördü.

09.11.2015 10:59

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından organize edilen ve merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından desteklenen "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliği yoğun ilgi gördü.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliği bu yıl da Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da destek verdiği etkinliğe, sporcuların anne ve babaları ile okçuluk sporuna gönül vermiş sporseverler katıldı.

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Başkanı ve Okçuluk Antrenörü Aytekin Ataş, "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliğinin 3.'sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Geleneksel hale gelen bu etkinlik sayesinde okçuluk sporunun yayılmasını ve bu spora olan ilgiyi artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ataş, "Tabi bunun yanı sıra velilerimiz ile sporcularımız arasında spor bağı oluşturarak onların ilgisini çekiyor. Bu sayede anne ve baba çocuğunun yaptığı sporun nasıl olduğunu öğreniyor, hissediyor ve göründüğü gibi okçuluğun kolay olmadığını anlıyor ve çocuklarına bu konuda gereken desteğin fazlasını vermeye başlıyor. Yaptığımız etkinliklerde güzel olan şeylerden birisi de anne ve babaların ötesinde dedelerimiz ninelerimiz bile ok atmaya gelmişti. Ata sporumuz olan okçuluğa olan ilginin bu kadar yoğun olması bizleri çok sevindirdi. Demek ki amaçlarımız doğrultusunda hareket ettiğimiz ölçüde başarıya ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır" dedi.

"ÇOCUKLARINIZI SPORA YÖNLENDİRİN"

Bu etkinlikler sayesinde hiç umulmadık yetenekleri keşfedebildiklerini ifade eden Ataş, "Bizi sevindiren, velilerimizin ok attıkça daha çok ok atmak istemeleri. Bazen yayı ellerinden almak bile güç oldu. Olmasını arzu ettiğimiz şey de buydu. Umuyoruz ki çok yakın zaman okçuluk branşımız bir hayli yol kat edecek. Tabi bunda Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'ın büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Velilerden çocuklarını spora yönlendirmelerini de isteyen Aytekin Ataş, "Bir çocuk spora gidiyor diye derslerinden geri kalmaz. Geri kalmasında farklı sebepler aranmalı diye düşünüyoruz. Mesela çocuğumla yeterince ilgileniyor muyum acaba denmeli? Aileler bu soruyu sormalı kendilerine. Konunun özeti; lütfen çocuklarımızı spora yönlendirelim ve lütfen yerel yöneticilerimiz geleceğimiz olan çocuklara sahip çıkalım. Onları destekleyin ve bizlere uygun koşullarda spor yapacak yerler tahsis edin. Ben Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan'a "Anne ve Babam ile Ok Atıyorum" etkinliğine sunmuş olduğu katkı ve desteklerden dolayı, kıymetli velilerimize de katılımlarından ve çocuklarını yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Velilerimizin her zaman çocuklarının yanlarında olmalarını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de 'Anne ve Babam ile Ok Atıyorum' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement