Metan Gazından Zehirlenen İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Metan Gazından Zehirlenen İşçi Hayatını Kaybetti

Metan Gazından Zehirlenen İşçi Hayatını Kaybetti

Niğde'de metan gazından zehirlenen Belediye Personeli Reşat Demir, 6 gün süren yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

30.07.2012 13:13  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de metan gazından zehirlenen Belediye Personeli Reşat Demir, 6 gün süren yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

1992 yılından beri hizmet ettiği Niğde Belediyesi önünde Belediye-İş Sendikası Niğde şubesi tarafından düzenlenen cenaze merasimine çok sayıda kişi katıldı. Alınan bilgiye göre Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde görevli Reşat Demir, mesai saati dışında özel bir iş yaptığı sırada kanalizasyondan sızan metan gazı sonrası yoğun bakıma kaldırıldı. 6 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Reşat Demir hayatını kaybetti.

Niğde Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, "Niğde Belediye Başkanımıza acımızı paylaştığı için teşekkür ediyorum. Sevdiğimiz çalışkan ve fedakar arkadaşımızın ailesi başta olmak üzere tüm işçi arkadaşlarımızın başı sağ olsun." dedi.

Üzüntüsünü dile getiren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Reşat Demir'i metan gazı zehirlenmesi sonucu kaybetmiş bulunuyoruz. Sevilen ve çalışkan bu kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabır versin. Belediyemize ve Niğde'de yaşayan insanlara emek vermiş bu kardeşimizin ailesinin her zaman yanında olduğunun bilinmesini isterim." şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesi önünde düzenlenen cenaze merasiminin ardından, Reşat Demir'in cenazesi Ulukışla İlçesi Yeniyıldız kasabasında toprağa verildi.

Metan gazı zehirlenmesi sonucu vefat eden 1970 doğumlu Reşat Demir, evli ve 3 çocuk babasıydı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metan Gazından Zehirlenen İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement