MHP Fethiye'de 65 İstifa Daha - Son Dakika
Yerel

MHP Fethiye'de 65 İstifa Daha

MHP Fethiye\'de 65 İstifa Daha

MHP Fethiye eski İlçe Başkanlığı Tufan Evrenosoğlu ve 40 üyenin dün istifasını açıklamasının ardından bugün 65 kişi daha istifasını verdi.

31.10.2013 17:00

MHP Fethiye eski İlçe Başkanlığı Tufan Evrenosoğlu ve 40 üyenin dün istifasını açıklamasının ardından bugün 65 kişi daha istifasını verdi.

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Balcı, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Timur Budak ve Veysel Karagöz, Ülkü Ocakları eski başkanı İsmail Koray Tombak ve eski belediye meclis üyeleri Emin Güner ve Kemal Çiftçi'nin de aralarında bulunduğu 65 kişi daha bugün toplu olarak Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek, MHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Balcı, yıllardır MHP'ye destek verdiklerini ve partide çeşitli görevlerde bulunduklarını söyleyerek, "Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'nın Türkçe'mize sahip çıkmak ve demokratikleşme paketine tepki göstermek için hazırlattığı afişler bahane edilerek ihraç nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi. Henüz savunması alınmadan ve disiplin kurulu toplanmadan Genel Başkan tarafından kendisine başka adresler gösterilerek kapı dışı edilmesi MHP'nin parti içi demokraside geldiği son noktayı bir kez daha göstermiştir. Saatcı'nın partiden ihracını hazmedemiyoruz. Ülkücülüğümüz baki kalmak şartıyla partimizden istifa ediyoruz" dedi.

"BU DESTEK MAĞDUR OLANLARA VERİLEN DESTEKTİR"

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, kendisine verilen bu desteğin mağdur olanlara verilen destek olduğunu belirterek, "İnsanlar idealleri uğruna makam ve mevkilerini atabiliyorlar. Bu verilen destek Behçet Saatcı'ya verilen destek değildir. İnsanlık onuruna mağdur olanlara verilen destektir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Fethiye'de 65 İstifa Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement