MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel'den Asimder'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel'den Asimder'e Ziyaret

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel\'den Asimder\'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti.

17.09.2013 18:15

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti.

ASİMDER'i ziyaret eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel'i, Dernek Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gülbey, Türkiye'de siyaset yapan ve köklü geçmişi olan bir siyasi partinin üst düzey yöneticisinin derneklerini ziyaret ederek kendilerini onurlandığını söyledi. Dernek faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi veren Gülbey, dünya çapında ve özellikle bölgelerinde yürüttükleri çalışmalarla sözde Ermeni soykırımı iddialarının haksızlığını ortaya koymaya çalıştıklarını ifade etti.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel ise, dernek çalışmalarını taktir ettiklerini ifade etti. Uluslararası alanda sözde Ermeni soykırımı ile Türkiye'yi karalayan çalışmalar olduğuna dikkat çeken Bozyel, "Bu konuda ASİMDER'in yaptığı çalışmaların ülkemiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle milletimizin bilinçlenmesi yönünde yapılan çalışmaların daha da desteklenerek bu yalan ve iftira olduğu aşikar olan soykırım meselesinin üstesinden ülke ve millet olarak gelebiliriz. ASİMDER'in üstlendiği bu misyon zor olduğu kadarda önemlidir. Tüm vatansever ve milli duyguya sahip olan insanlarımızın ASİMDER'i desteklemesi gerektiği inancındayım. Iğdır, Kars, Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Van'da Ermeniler tarafından yapılan katliamlar göz önünde. ASİMDER'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardında ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey tarafından Bozyel'e, Türkiye- Azerbaycan ve derneğin masa bayrakları ile Ermeni meselelerini içeren çeşitli kitaplar hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bozyel'den Asimder'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement