MHP'li Başkan Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

MHP\'li Başkan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Koçum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi

29.11.2010 18:23

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Koçum, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Geçen cumartesi gecesi geçirdiği kalp krizinin ardından götürüldüğü hastanede dün yaşamını yitiren Bolvadin Belediye Başkanı 56 yaşındaki Mehmet Koçum, bugün ilçede toprağa verildi.

Cenazeye katılmak için sabah saatlerinde ilçeye gelen Devlet Bahçeli, ilk olarak MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada partililere başsağlığı diledikten sonra yakınlarından Koçum'un ölümüyle ilgili bilgi alan Bahçeli, basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını ise yanıtlamadı.

Başta Başkan Koçum'un ailesi olmak üzere tüm Bolvadinlilere ve Türk milletine başsağlığı dileyen Bahçeli şunları kaydetti:

"Koçum'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Cumartesi günü Manavgat İlçesi'nde yapılmakta olan belediye başkanları toplantısına gelip, burada arkadaşlarıyla birlikte toplantıda bulunan Koçum, işleri nedeniyle toplantıdan erken ayrılıp Bolvadin'e geldikten sonra gece yarısı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye intikal etmiş, burada da hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Çok değerli bir insan olup, yaptığı hizmetlerle Bolvadin'e çok büyük katkısı oldu. Bolvadin'de birlik beraberliği sağlamış, değerli bir şahsiyettir. Çok güzel hizmetler yapabileceği olgun döneminde hakkın rahmetine kavuşmuştur."

Daha sonra Başkan Mehmet Koçum'un cenazesi Çarşı Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından caminin önündeki Çarşı Meydanı'nda kılınan cenaze namazına Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan yardımcıları Cihan Paçacı ve Ali Işıklar, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile çok sayıda ilçe ve belde belediye başkanı katıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Koçum'un cenazesi omuzlarda yaklaşık 5 kilometre taşınarak Bolvadin Asri Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Cenazenin götürülmesi sırasında bazı Bolvadinli kadınlar, 'Başkanım bizi böyle mi bırakacaktın', 'Borç ödeme derdiyle can verdi', 'Başkaları yedi, o kapatırken öldü' ağıtları yaktı. MHP Lideri Bahçeli de yaklaşık 2.5 kilometre boyunca tabutun arkasından yürüdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkan Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement