MHP'li Baylan'dan Baybatur'a Eleştiri - Son Dakika
Yerel

MHP'li Baylan'dan Baybatur'a Eleştiri

MHP\'li Baylan\'dan Baybatur\'a Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur’un "AK Parti fetrete girerse, Türkiye fetrete girer" sözlerini eleştirerek, "Bu söylemde görünen o ki Murat Baybatur, mensubu olduğu partiyi Türkiye Cumhuriyeti’nden üstün görmekte ve halkımızı açıkça tehdit etmektedir.

18.11.2014 16:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'un "AK Parti fetrete girerse, Türkiye fetrete girer" sözlerini eleştirerek, "Bu söylemde görünen o ki Murat Baybatur, mensubu olduğu partiyi Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün görmekte ve halkımızı açıkça tehdit etmektedir." dedi.

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, 23 Kasım'da gerçekleştirecekleri ilçe kongresinde tekrar aday olduğunu açıkladı. İlçe binasında yapılan basın açıklamasına; MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MYK üyesi Mustafa Enöz, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay ve çok sayıda partili katıldı. Baylan, "MHP olarak Allah'ın izniyle il ve ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğimiz önümüzdeki günlerde iktidar yürüyüşümüzü başlatacağız. Bu vesile ile 23 Kasım'da gerçekleştirilecek MHP Yunusemre ilçe başkanlığı kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum. Türk milleti için umudun bittiği yerde Milliyetçi ülkücü hareket başlar. Biz bazıları gibi önceliği partisi olanlardan olmadık olmayacağız" dedi.

AK PARTİLİ BAYBATUR'U ELEŞTİRDİ

Türk Milleti'ni MHP'den başka savunan kalmadığını iddia eden Baylan, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur'u da eleştirdi. Baybatur'un, "AK Parti fetrete girerse, Türkiye fetrete girer" sözlerine yanıt veren Baylan, "Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şehzadeler ilçe kongresinde konuşan İl Başkanı Murat Baybatur, paralel yapının AK Parti'yi bitirmeye çalıştığını ve AK Parti'nin fetrete girmesi durumunda Türkiye'nin fetrete gireceği söyleminde bulunmuş. Bu söylemde görünen o ki Murat Baybatur, mensubu olduğu partiyi Türkiye Cumhuriyeti'nden üstün görmekte ve halkımızı açıkça tehdit etmektedir. Buradan Baybatur'a soruyorum, AK Parti'nin fetrete girmesi durumunda Türkiye'yi fetrete götürecek olan şeyler nelerdir, neye dayanarak AK Parti'nin bitmesi halinde Türkiye'nin biteceğini ima etmektedir ? Ama o il başkanı şunu iyi bilsin ki MHP var olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyeti'ni hiçbir güç bitiremeyecektir. Milliyetçi ülkücü hareket Türk milletinin sigortasıdır. Türk milleti Haziran 2015 seçimlerinde artık yeter diyecek ve AK Parti'ye gereken dersi sandıkta verecektir." diye konuştu. Baylan'ın ardından kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Tanju Balatlı ise, kongreleri el birliği ile tamamlayacaklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Baylan'dan Baybatur'a Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement