Milletvekili Tunç Fabrika Ziyaretin'de Konuştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç Fabrika Ziyaretin'de Konuştu

Milletvekili Tunç Fabrika Ziyaretin\'de Konuştu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Büyüyen Bartın’a hizmet edecek, vizyona sahip tek aday Dr. Seyfettin Kalay’dır” dedi.

21.03.2014 15:40

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Büyüyen Bartın'a hizmet edecek, vizyona sahip tek aday Dr. Seyfettin Kalay'dır" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'daki yoğun seçim çalışmalarına fabrika ziyaretleri ile devam etti. Son olarak Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Bartın Çeştepe'de faaliyet gösteren Ayakkabı fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Tunç, işçilerle sohbet etti. Milletvekili Tunç, fabrika yetkilileri ve işçilerle yaptığı sohbette, Bartın'da MHP'li belediyenin 2009 seçimlerinde vaat ettiği 21 projenin hiçbirini yerine getiremediğini, aynı vaatleri tekrar seçim broşürlerine basarak oy istediklerini, halkın artık zaman kaybına tahammülünün olmadığını söyledi.

Bartın'da 1,7 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, "Halen 2 milyar TL tutarında yatırımımız devam ediyor. Amasra Tüneli, Kurucaşile yolunda 5 adet tünel, Valilik, Emniyet, Adliye hizmet binaları, Kültür Merkezi, spor tesisleri, toplu konutlar, duble yollar, 22 adet yeni okul, üniversite kampüs inşaatları, yurt inşaatları, 85 milyon lira tutarında KÖYDES yatırımları, hastane ve aile sağlığı merkezleri, barajlar, taşkın koruma çalışmaları, tarım destekleri, sanayi alanındaki yatırımlarla Bartın'a çok büyük önem verdik, şimdi sıra belediyecilikte. 30 Martta sizlerin desteği ile İktidar ile Belediye uyumunu sağlayacağız ve Bartın'ın önünü açacağız, Dr. Seyfettin Kalay'ın Bartın'da yaşamayı bir ayrıcalık haline getirecek projelerini ve Bartın'ı mutlu insanların yaşadığı marka şehir haline getirecek yatırımlarını kazandırmak için kollarımızı sıvayacağız" dedi.

Milletvekili Tunç, Bartın'da AK Belediyecilik başladığında istihdamın da artışına vesile olacağını belirterek, Bartın'ın büyümesi ile orantılı olarak, iş imkanlarının da artacağını söyledi. Organize Sanayi Bölgesindeki genişleme çalışmalarına devam ettiklerini belirten Tunç, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Sanayi alanındaki gelişme ve Üniversite'nin yeni kampüsünün devreye girmesiyle birlikte Bartın'ın nüfusunun iki katına çakacağını söyledi. Bu günkü Belediye yönetiminin Büyüyen Bartın'a hizmet edecek vizyona sahip olmadıklarını belirten Tunç, halkımızın desteği ile 30 Mart'ta Dr. Seyfettin Kalay'ın Belediye Başkanı olması ile birlikte bu sorunun da aşılacağını söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç Fabrika Ziyaretin'de Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement