Milli Eğitim Müdürleri Gerze'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürleri Gerze'de Toplandı

Gerze'de, ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı.

07.04.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerze'de, ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'ın başkanlığında, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün ev sahipliğindeki toplantıya Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Açılış konuşması yapan Belovacıklı, kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak, eğitim kurumlarına ve milli eğitime büyük bir önem verdiğini, bu bağlamda her türlü desteği karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

Eğitim sisteminin, geleceği şekillendiren en büyük etken olduğunu kaydeden Belovacıklı, yapılan toplantının hayırlı olmasını diledi.

Bayraktar ise gelecek neslin şekillenmesinde eğitimcilere büyük bir sorumluluk düştüğünü, yapılan toplantının büyük bir önem arz ettiğini ifade etti.

Karataş da eğitimin öneminin her geçen gün arttığını kaydederek, ilçe milli eğitim müdürleri ile devamlı iletişim halinde olduklarını ve sık sık fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Toplantı sonunda Bayraktar'a, Karataş'a ve İl Maarif Müfettişleri Başkanı Yusuf Tural'a günün anısına Gerze'yi simgeleyen bardak hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürleri Gerze'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement