Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Minik Yüreklerden Büyük Destek

Minik Yüreklerden Büyük Destek

Ordu’nun Ünye İlçe Müftülüğü’nün öncülüğünde kreş öğrencileri polislere geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

19.12.2016 16:13

Ordu'nun Ünye İlçe Müftülüğü'nün öncülüğünde kreş öğrencileri polislere geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ünye İlçe Müftülüğü İpekyolu Kur'an Kursu kreşinde 4-6 yaş grubu çocuklar Şef Eyüp Uyar, bilgi işlem memuru Yunus Alp, kreş öğretmenleri ve çocuklar ile birlikte Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar'ı ziyaret ettiler. Ellerinde karanfillerle gelen çocuklar ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Ünye Müftülük Şefi Eyüp Uyar, "Geçtiğimiz günlerde yaşanan mefhum saldırıdan dolayı başınız sağ olsun, Allah böyle acılar yaşatmasın istiyoruz" dedi.

Kreş öğrencileri ise Müdür Akar'a "Başınız sağ olsun, bizler sizler için dua ediyoruz" dediler. Bunun üzerine Emniyet Müdürü Ömer Akar, "Allah sizlerden razı olsun, sizler gibi yeni yetişen nesiller oldukça bizler gönül rahatlığı ile görev yaparız, sizler de büyüdüğünüzde bu koltuklarda olacaksınız. Bizlere böyle dualar ettikçe bizler hep ayakta kalacağız" şeklinde konuştu.

Daha sonra Akar çocuklara meyve suyu ikram etti ve son olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kreş çocukları öğretmenleri ile birlikte her odaya girerek buralarda görev başında olan polis amcalarına birer karanfil hediye ederek "Başınız sağ olsun, sizler için dua ediyoruz" dediler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement