Muammer Yaşar Bostancı Parkı Başkan Tartan'nın Katılımı ile Açıldı - Son Dakika
Yerel

Muammer Yaşar Bostancı Parkı Başkan Tartan'nın Katılımı ile Açıldı

Muammer Yaşar Bostancı Parkı Başkan Tartan\'nın Katılımı ile Açıldı

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan bir parkı daha yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu.

02.03.2014 12:09

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan bir parkı daha yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu. Zafertepe Mahallesi'nde bulunan görme engelli vatandaşların da düşünülerek kılavuz taşların döşendiği gazeteci-yazar Muammer Yaşar Bostancı Parkı'nın açılışına Başkan Tartan'ın yanı sıra meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Tartan, "Vatandaşların 5 yıldır dertlerine çare olmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki kavga, dövüş, gerginlik olmadan, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine tam bağımlılıkla hizmet vermeye devam edeceğiz. Huzurumuzun bozulmasına, ağzımızın tadının kaçmasına izin vermeyelim. Sevgiyle, dostlukla, hep yeniliklere imza atalım. Bu park bölgenin en güzel parkı. Nefes alınacak bir alan haline dönüştürdük. Önümüzdeki günlerde de Çınarlı ve Gültepe'de Türkiye'nin en büyük rekreasyon alanını hizmete açacağız. Park herkese hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 2 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Muammer Yaşar Bostancı Parkı Fen İşleri ve Park ve bahçeler Müdürlükleri tarafından tepeden tırnağa yenilenerek adeta baştan yaratıldı. Halkın nefes alacağı, çocukların güvenle oyun oynayacağı, spor aletlerinin olduğu parkta çevre sakinleri keyifle vakit geçirebilecek.

Parkın açılışında animatörler çocuklarla eğlenceli anlar yaşatırken, Deniz Özgökbel de dans eden kuklalarıyla renk kattı. Grup Ozan ve Solic Melodies de şarkılarıyla açılışa katılan vatandaşları coşturdu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muammer Yaşar Bostancı Parkı Başkan Tartan'nın Katılımı ile Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement