Müdür Çetin: "Projeler Bekliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Müdür Çetin: "Projeler Bekliyoruz"

Müdür Çetin: "Projeler Bekliyoruz"

Muş İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, ‘Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu’nun açıklandığını belirterek, projeler beklediklerini söyledi.

01.06.2015 14:47

Muş İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun açıklandığını belirterek, projeler beklediklerini söyledi.

Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu' ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Ülke genelindeki turizm potansiyeline sahip olan alanlarda, turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve turizm ürününü çeşitlendirmek amaçlandığını ifade eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, "Turizmi ülke geneli ve 12 aya yaymak, turizmi öncü sektör konumuna ulaştırmak, dünya sıralamasında turist sayısı ve elde edilen gelirde ilk 5 ülke arasına girmek, turizmde uluslararası marka haline gelmek amacıyla 'Gelecek Turizmde' adıyla 'Sürdürülebilir Turizm Destek Programları Projesi' kapsamında ülke genelinde hem fikir hem de uygulama aşamasındaki turizm projelerini desteklemek ve ulusal boyutta turizmin kalkınma boyutuna dikkat çekmek amaçlanmaktadır. Bu kapsamda proje başvuru sürecine ilişkin bilgiye ve 2016 yılında desteklenecek üçüncü dönem projelerine ilişkin başvuru formlarına www.gelecekturizmde.com adresinden ulaşılabilecektir" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Çetin: 'Projeler Bekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement