Müftülük Çalışanları Sahada Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Müftülük Çalışanları Sahada Ter Döktü

Müftülük Çalışanları Sahada Ter Döktü

Bu yıl 4'ncüsü organize edilen Diyanet Gençlik Spor Kulübü Bursa İl Müftülüğü futbol turnuvasında İnegöl Müftülüğü ile Osmangazi Müftülüğü final maçında karşı karşıya geldi.

03.07.2012 10:01

Bu yıl 4'ncüsü organize edilen Diyanet Gençlik Spor Kulübü Bursa İl Müftülüğü futbol turnuvasında İnegöl Müftülüğü ile Osmangazi Müftülüğü final maçında karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltı vuruşlarını 5-4 kazanan İnegöl Müftülüğü Turnuvanın şampiyonu oldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Diyanet Gençlik Spor Kulübü Bursa İl Müftülüğü futbol turnuvasının final maçına Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, AK Parti Bur İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz, Osmangazi Müftüsü Mehmet Açık, İnegöl Müftüsü Bayram Canbey ve ilçelerden gelen diyanet görevlileri ile aileri takip etti. Merinos Stadındaki İnegöl İlçe Müftülüğü takımı ile Osmangazi Müftülüğü takımının karşı karşıya geldiği maç büyük çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 1-1 biten maç uzatma dakikaları oynanmadan penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan İnegöl Müftülüğü şampiyon olurken, Osmangazi Müftülüğü turnuvayı ikinci olarak bitirdi. Turnuvayı yakından takip eden Bursa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, hocalarımızın cami dışı mekanlar da boy göstermeleri hususundaki çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Turnuvanın şampiyonu İnegöl Müftülüğü'ne kupasını takdim eden AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, önemli bir buluşmaya imza attığı için Bursa Müftülüğü'ne teşekkür etti. Yalçın, "Toplumun önderliğini, yol göstericiliğini yapan kardeşlerimizin böyle bir etkinlikte öne çıkmaları çok önemli. Bütün takımları yürekten kutluyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftülük Çalışanları Sahada Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement