Muğlaspor'un Kalecisi Silahlı Kavgada Yaralandı - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor'un Kalecisi Silahlı Kavgada Yaralandı

Bölgesel Amatör Lig mücadele eden Muğlaspor'un kalecisi Hasan Çelebi, çıkan silahlı kavgada bacağından yaralandı.

05.11.2015 21:18

Bölgesel Amatör Lig mücadele eden Muğlaspor'un kalecisi Hasan Çelebi, çıkan silahlı kavgada bacağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Muğlaspor'un kalecisi Çelebi'yi telefonla arayan Tarık M, konuşmak istediğini söyledi.

Çelebi ile Tarık M. arasında, randevulaştıkları Menteşe ilçesi Şehitlik Kavşağı mevkisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tarık M, tabancayla Çelebi'nin bacaklarına ateş açarak kaçtı.

Sol bacağına 3 kurşun isabet ettiği öğrenilen Çelebi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıda Çelebi'nin aracına da 3 kurşun isabet etti.

Polis ekipleri, şüpheli Tarık M'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğlaspor'un Kalecisi Silahlı Kavgada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement