Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şubesi Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şubesi Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti

Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şubesi Vali Orhan Tavlı\'yı ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şube Başkanı Azmi Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Vali Orhan Tavlı, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan vatanımızı korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz dedi. Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve gaziler askerlik hatıralarını anlattı.

03.05.2023 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şube Başkanı Azmi Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı, "Eşsiz fedakarlıkları ve kahramanlıklarıyla övündüğümüz aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan cennet vatanımızı korumak, birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlere karşı mücadele etmek, gelecek nesillere daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmak için, büyük ve güçlü Türkiye için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Özkan dernek faaliyetleri hakkında Vali Orhan Tavlı'ya bilgi verdiği ziyarette gaziler de askerlik hatıralarını anlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muharip Gaziler Derneği Marmaris Şubesi Vali Orhan Tavlı'yı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement