Antalya'da 1400 Yıllık Tevrat'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu! - Son Dakika
Yerel

Antalya'da 1400 Yıllık Tevrat'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu!

Antalya\'da 1400 Yıllık Tevrat\'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan Murat Ünal'ın ailesi, Ünal'ın satmaya çalıştığı 1400 yıllık Tevrat yüzünden kaybolduğunu öne sürdü.

06.12.2016 11:32  Güncelleme: 13:58

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde geçen hafta pazartesi günü saat 19.00'da H.V. adlı arkadaşıyla evden çıkan Murat Ünal'dan haber alınamadı. Ailesi Murat Ünal'ın bulunması için polise kayıp başvurusunda bulundu.

1400 YILLIK TEVRAT'I SATMAYA ÇALIŞTI

Polis çalışmalarını sürdürürken abla Kezban Ünal, kardeşinin kaybolmasından H.V.'nin sorumlu olduğunu öne sürdü. Kezban Ünal, "Kardeşim kaybolmadan 1- 1.5 hafta önce H.V.'nin elinde 1400 yıllık Tevrat olduğunu bunu satmaya çalıştıklarını söyledi" dedi.

Antalya'da 1400 Yıllık Tevrat'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu!

"H.V. VE TEVRAT'TAN ŞÜPHELENİYORUZ"

Kardeşini uyardığını belirten Kezban Ünal, "Bu işlerin yasadışı olduğunu ve uzak durması gerektiğini söyledim. Bu konuda uyardım. Fakat kendisi 'H.V. ilgileniyor, sağlam iş, bir şey çıkmaz, sorun olmaz' dedi. Kardeşimin kaybolmasında H.V. ve bu Tevrat'tan şüpheleniyoruz. Kardeşimin facebook şifresini kırdırarak, H.V.'nin kardeşime 28 Ekim'de bu konuyla ilgili fotoğraflar gönderdiğini polise de ifade ettik. Fotoğrafları gösterdik. Kesinlikle bu işin H.V.'nin başının altından çıktığını düşünüyoruz. H.V. ve birçok kişiden şikayetçi olduk" diye konuştu.

Antalya'da 1400 Yıllık Tevrat'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu!

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya'da 1400 Yıllık Tevrat'ı Satmaya Çalışan Şahıs Kayboldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement