Muratpaşa'lı Kursiyerlerin Dev Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'lı Kursiyerlerin Dev Sergisi Açıldı

Muratpaşa\'lı Kursiyerlerin Dev Sergisi Açıldı

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Sanat ve Meslek Kursları yıl sonu sergisinin açılışı Cam Piramit Fuar ve Kongre Sergi Salonu’nda yapıldı.

11.06.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Sanat ve Meslek Kursları yıl sonu sergisinin açılışı Cam Piramit Fuar ve Kongre Sergi Salonu'nda yapıldı.

El emeği, göz nuru temalı serginin açılış törenine Muratpaşa Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şen, eğitmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı 6 kurs merkezinde 26 branşta eğitim gören 1519 kursiyerin eserlerinin yer aldığı sergi 15 Haziran'a kadar açık kalacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal'la birlikte açılışın ardından standları dolaşarak sergide yer alan eserleri inceledi.

Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a Tezhip sanatıyla yapılan Kaleiçi resmini hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'lı Kursiyerlerin Dev Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement