Müsiad'tan Ağır Ceza Reisi ve Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'tan Ağır Ceza Reisi ve Emniyet Müdürüne Ziyaret

Müsiad\'tan Ağır Ceza Reisi ve Emniyet Müdürüne Ziyaret

MÜSİAD Düzce Şube Yönetimi Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener ve İl Emniyet Müdürümüz Ayhan Buran'ı makamında ziyaret ettiler.

09.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şube Yönetimi Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener ve İl Emniyet Müdürümüz Ayhan Buran'ı makamında ziyaret ettiler.

Polis Haftası sebebi ile MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu olarak İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan İsmail Çakmak, Başkan Yardımcıları Mehmet Coşkun, Atilla Şahin, Ahmet Saydam ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Şengüloğlu ve Vefa Pehlivan katıldı.

Ziyarette söz alan Başkan İsmail Çakmak "24 saat devamlı görev yapan fedakar polis teşkilatının ve özellikle Düzce polisinin, şahsım ve MÜSİAD Düzce Şubesi adına polis haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren emniyet Müdürü Buran, ziyaret için teşekkür ederek, başarılar diledi.

Komisyon ardından MÜSİAD Düzce Şubesi Yönetimi Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener'i makamında ziyaret ettik.

Başkan İsmail Çakmak burada yaptığı konuşmada Adalet Komisyonu Başkanımız Faruk Şener'in MÜSİAD'a karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ederek, MÜSİAD'ın ve şubemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi.

Şener'de MÜSİAD'ın yapmış olduğu faaliyetleri takip ettiğini dile getirerek başarılar diledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'tan Ağır Ceza Reisi ve Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement