Mustafa Çavuş Besteleri ile Konser - Son Dakika
Yerel

Mustafa Çavuş Besteleri ile Konser

Mustafa Çavuş Besteleri ile Konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri konservatuar öğrencilerinin Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konseriyle devam etti.

01.06.2013 11:09

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri konservatuar öğrencilerinin Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konseriyle devam etti. Konserde Tanburi Mustafa Çavuş'un birbirinden güzel besteleri seslendirildi. Dinlemeye gelen ziyaretçiler ise seslendirilen eserlerle mest oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde eğitim alan öğrencilerin, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Eğitmeni Uğur Özcan nezaretindeki konserine yoğun ilgi vardı. Gecede 14 eser, öğrencilerin enstrümanlarında hayat buldu. Tanburi Mustafa Çavuş Besteleri Konseri'nde solist olarak Sibel Yağız Güngör, Nazlı Açıkgöz, Buğra Yurtsever eserleri seslendirdi. Enstrümanlarda ise neyde Barış Can Çakmak, udda Ercan Büyükarman ve Burak Copçuoğlu, bendirde ise Melek İnan ve Mahmut Mehmet Aydın yer alırken, konservatuvar eğitmeni Uğur Özcan'da klasik kemençe ile öğrencilere eşlik etti.

Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran öğrenciler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Tanburi Mustafa Çavuş Besteleri Konseri'nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü Konservatuar Koordinatörü ve Eğitmeni Tuğçe Ocaktar da konser veren öğrenci topluluğunun eğitmeni Uğur Özcan'a çiçek vererek teşekkür etti.

Konserin sonunda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Eğitmeni Uğur Özcan, "Bu konserimizde Tanburi Mustafa Çavuş Bestelerine hayat verdik. Konserlerimize talep gösterdiğiniz sürece daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Konserimizi dinlemeye gelen siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Çavuş Besteleri ile Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement