Naksan Holding Şirketleri İso 500'de Yükselmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Naksan Holding Şirketleri İso 500'de Yükselmeye Devam Ediyor

Naksan Holding Şirketleri İso 500\'de Yükselmeye Devam Ediyor

Naksan Holding’in 2 şirketi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ arasına girdi.

25.06.2014 11:34

Naksan Holding'in 2 şirketi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu' arasına girdi.

Kamu ve özel sektördeki sanayi işletmelerine yönelik olarak ve 2013 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" raporunda, Naksan Plastik A.Ş. 102., Royal Halı İplik 402. sırada yer aldı. Marka şehir Gaziantep'in dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding, firmaları Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İSO 500'de Gaziantep'in gurur kaynağı oldular. Geçtiğimiz yıl İSO 500 listesinde 112'nci sırada yer alan Naksan Plastik A.Ş. 10 basamak birden yükselerek 102'nci sırada yerini aldı. Ayrıca özel şirketler kategorisinde ise 96'ncı sıraya yükseldi. Royal Halı ise bir önceki yıla göre 13 basamak birden yükselerek 402'nci sırada yer aldı. Royal halı özel şirketler kategorisinde ise 391'nci sıraya yükseldi.

İSO 500'deki yerlerinin Naksan ve Gaziantep için gurur verici bir tablo olduğunu ifade eden Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, "Bundan sonra da şirketlerimiz başarılı sermaye yönetimi ve güçlü bilanço değerleri ile başarı grafiğimizi yukarıya taşımaya devam edecekler. Yüksek kalite standartlarıyla tüm dünya için üretmeye ve ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Naksan Grubu olarak faaliyette bulunduğumuz günden bugüne Türk ekonomisinin gelişiminde önemli rol oynadık ve bugün ilk üretimde duyduğumuz aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz. İSO 500 sonuçları sahip olduğumuz azmin ve heyecanın bir göstergesi oldu. İnovasyon ve teknolojiye çok önem veriyoruz. Kazandıklarımızı çalışanlarımızla paylaşıyor, şehrimize dönük istihdamı da her gün daha fazla artırıyoruz. Yüksek kalite standartlarıyla tüm dünya için üretmeye ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 2013 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada yükselmemiz hem bizim için hem de Gaziantep için gurur verici bir sonuçtur. İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından bu başarısından mutluluk duyduk. Çalışanlarımızla hep birlikte el ele vererek 35 yıldır basamakları adım adım tırmanıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Naksan Holding Şirketleri İso 500'de Yükselmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement