Nazilli Türk Sanat Müziği Korosu TRT Nağme'de - Son Dakika
Yerel

Nazilli Türk Sanat Müziği Korosu TRT Nağme'de

Nazilli Türk Sanat Müziği Korosu TRT Nağme\'de

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu 'TRT Nağme'de yayınlanan Neşe Öztaş'ın Akşamın Neşesi programının canlı yayınına katıldı.

19.06.2014 00:26  Güncelleme: 08:11

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu 'TRT Nağme' de yayınlanan 'Bestekar Selim Öztaş ve TRT Ses Sanatçısı ve yapımcısı Neşe Öztaş'ın Akşamın Neşesi programının canlı yayınına katıldı.

TRT Ses Sanatçısı ve Program yapımcısı Neşe Öztaş'ın canlı yayın açılışında Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosunu ve Nazilli'yi 'Uzun ömürlü insanların yaşadığı yerden geldiler' demesi ise dikkat çekti. Güfte yazarı Kaya Bekat'ın programa Nazilli isimli akrostiş şiiri ile katılması güzel anlara neden olurken, canlı yayına Erzurum, İstanbul, İzmir, Almanya ve Polonya'dan katılarak destek veren dinleyiciler de programa ayrı bir renk kattı.

Canlı yayın programına katılan Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu şefi Mustafa Dinçkol, yayının Nazilli de verilen bir konser programı gibi olmadığını ve dünyanın herhangi bir noktasından dinlenme duygusunun insanı heyecanlandırdığını söyledi. Canlı yayında Nazilli Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu olarak şarkılar söylediklerini belirten Dinçkol; "Halk Eğitimi Merkezinin çalışmalarını anlattık. Önceliğimiz olan yaşanır bir kent olarak Nazilli'mizin tanıtımını yaptık. Koromuz Selim Öztaş'ın ve Neşe Öztaş'ın söylediği şarkılara eşlik etti. Koristlerimiz den Güzin Cabbar ve Atakan Metin solist olarak programa katkı sağladılar. Koromuzu başarı ile temsil ettiler. Koromuzun önünü açan Kaymakamımız Mehmet Okur ile Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a ve okul yönetimine teşekkür ediyorum. Canlı yayına kendi imkanlarıyla katılan tüm koro arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Türk Sanat Müziği Korosu TRT Nağme'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement