Nejat Gamzeli'den Başkan Torun'a Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Nejat Gamzeli'den Başkan Torun'a Ziyareti

Nejat Gamzeli\'den Başkan Torun\'a Ziyareti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Nejat Gamzeli, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ve Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’u makamında ziyaret etti.

30.12.2013 15:19

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Nejat Gamzeli, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ve Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli, ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Pazarlar ilçesinde tarımın önemini biliyoruz. Kütahya'nın en önemli tarım merkezi olan ilçesi olan Pazarlar'da bulunmaktan memnunum. Belediye Başkanı Ahmet Torun ile Pazarlar'daki tarım konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyim. Pazarlar'da Ziraat Odamızın kurulmasında büyük çaba gösteren, odamızın kurulmasından sonrada her türlü desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Torun'a teşekkür ederim ve desteklerinin devamını dilerim. Ayrıca Başkan Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim."

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, "Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ve Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal'ın ziyaretleri beni son derece memnun etti. Tarım, ilçemizin en önemli potansiyelidir. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı olarak görüşlerimizi ve yapılabilecek olan konuları paylaştık. Faydalı bir ziyaret olmuştur. Ziraat odamızın çalışmalarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ve Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal'ın ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nejat Gamzeli'den Başkan Torun'a Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement