Ödemişli Gıdacıların Başkanı Görgen, Esnaf Turunu Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Ödemişli Gıdacıların Başkanı Görgen, Esnaf Turunu Sürdürüyor

Ödemişli Gıdacıların Başkanı Görgen, Esnaf Turunu Sürdürüyor

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen köy ve belde ziyaretleri devam ediyor.

24.12.2013 14:30

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen köy ve belde ziyaretleri devam ediyor. Görgen dün de pazar kurulan Çaylı ile Kaymakçı beldesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Odanın genel sekreteri Hülya Çavuş ve Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan ile birlikte önce Çaylı'ya giden Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen pazaryerindeki esnaflarla görüşerek, "Hayırlı işler" temennisinde bulundu. Beldedeki bakkal ve kahveleri ziyaret eden Görgen, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Çaylı'daki pazaryeri ziyaretinin ardından Kaymakçı'ya geçen Görgen burada da Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler ile öğle yemeği yedi. Kaymakçı'daki esnafları da ziyaret eden Görgen, belde ve köy turunu sürdüreceğini belirterek, esnaflarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Katılımcı bir yönetim için şimdiye dek çeşitli organizasyonlarla esnafla buluştuklarını hatırlatan Görgen, "Köy ve beldelerdeki ziyaretlerimizle esnafı işletmesinde ziyaret edip hem çayını içiyor, hem derdini dinliyoruz. Oda yönetimi ile ilgili görüşlerini alıyoruz. Onlar da bu ziyaretlerle öneri ve taleplerini bize iletiyorlar. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemişli Gıdacıların Başkanı Görgen, Esnaf Turunu Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement