Odunpazarı'nda Ahbap Derneği ile Örnek İş Birliği - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Ahbap Derneği ile Örnek İş Birliği

Odunpazarı\'nda Ahbap Derneği ile Örnek İş Birliği

Odunpazarı Belediyesi, demokratik kitle örgütleri ile iş birliği çalışmaları kapsamında son olarak Ahbap Derneği ile birlikte köpek kulübesi yaparak, Yenikent ve Çankaya Mahallesi’ne yerleştirdi.

09.12.2022 14:46  Güncelleme: 14:52

Odunpazarı Belediyesi, demokratik kitle örgütleri ile iş birliği çalışmaları kapsamında son olarak Ahbap Derneği ile birlikte köpek kulübesi yaparak, Yenikent ve Çankaya Mahallesi'ne yerleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için çeşitli demokratik kitle örgütleri, kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Son olarak Ahbap Derneği, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, sokakta yaşayan can dostlar için örnek bir iş birliğine imza attı.

Ahbap Derneği, Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Atölyeleri'nde sokak hayvanları için 10 adet köpek kulübesi yaptı. Yapılan bu köpek kulübeleri ise daha önce hayvanseverler tarafından Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne yapılan başvuru üzerine Yenikent ve Çankaya Mahalleleri'nde belirlenen yerlere konuldu.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, sokak hayvanlarına doğayla uyumlu sürdürülebilir bir yaşam sunma gayesiyle hareket ettiklerini söyledi. Ahbap Derneği ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten yetkililer, iş birliği için Ahbap Derneğine teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Ahbap Derneği ile Örnek İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement