Odunpazarı'ndan Sobe'lilere İftar - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'ndan Sobe'lilere İftar

Odunpazarı\'ndan Sobe\'lilere İftar

Odunpazarı Belediyesi, Sağlık Odunpazarı ile Evinizde Projesi (SOBE) kapsamında 65 yaş ve üzeri yaşlılara iftar yemeği verdi.

08.07.2015 14:54

Odunpazarı Belediyesi, Sağlık Odunpazarı ile Evinizde Projesi (SOBE) kapsamında 65 yaş ve üzeri yaşlılara iftar yemeği verdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un da katılımıyla belediye yemekhanesinde verilen iftar yemeğine, çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı. SOBE, yaşlıların sadece sağlık sorunları ile ilgilenmeyerek düzenlediği etkinliklerle yaşlılara moral veriyor ve onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor. İftar boyunca yaşlıların hal ve hatırlarını tek tek soran Başkan Kurt, yaşlıların istek ve beklentilerini dinledi.

Yaşlıların Odunpazarı'nda yalnız olmadığının altını çizen Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi olarak yaşlılarımızın sağlıkları ile ilgileniyoruz. Sağlıklarının yanında moral ve motivasyonlarını da önemsiyoruz. Onlar için projeler üretmeye, etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Ramazan ayı sebebiyle onlarla bir arada iftar yemeğinde buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların her türlü derdini, sıkıntısını çözmek bizim görevimizdir" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'ndan Sobe'lilere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement