Öğrenci Velilerine 'Aile İçi İletişimin Etkileri' Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrenci Velilerine 'Aile İçi İletişimin Etkileri' Semineri Verildi

Öğrenci Velilerine \'Aile İçi İletişimin Etkileri\' Semineri Verildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 'Okullar Hayat Bulsun Projesi' kapsamında Hürriyet İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrenci velilerine, 'Etkili aile içi iletişimin çocukların mutluluk ve güven duygusunun gelişimindeki etkileri' konulu seminer verildi.

26.12.2012 16:57

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 'Okullar Hayat Bulsun Projesi' kapsamında Hürriyet İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrenci velilerine, 'Etkili aile içi iletişimin çocukların mutluluk ve güven duygusunun gelişimindeki etkileri' konulu seminer verildi.

Hürriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve öğrenci velileri katıldı. Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral burada yaptığı konuşmada, eğitimde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, "Eğitim, bütün hayatımızı kapsayan bir süreç. Bu anlamda eğitim konusunda herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Sadece öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu yükü bırakmamamız gerekiyor. Eğitim hepimizin meselesi. Eğer kalkınacaksak, gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalamak istiyorsak, eğitim konusunda hepimizin hassasiyet göstermesi, duyarlı olması gerekmektedir. Suşehri'nde de gördüğüm kadarıyla eğitim konusunda toplumumuzun bütün kesimleri duyarlılık gösteriyor, destek gösteriyor. Her türlü faaliyetlerde esnafımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve öğrenci ailelerini yanımızda görüyoruz. Bu konuda öğretmenlerimizin de ortaya koydukları çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından etkili aile içi iletişimin çocukların mutluluk ve güven duygusunun gelişimindeki etkileri konulu seminer, Rehber Öğretmen Seher Gökçe tarafından verildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenci Velilerine 'Aile İçi İletişimin Etkileri' Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement