Öğrencilere Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri Verildi

Öğrencilere Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri Verildi

Rekor Temel Lisesi tarafında üniversiteye hazırlanan öğrenciler sınav kaygısı ve motivasyonla ilgili seminer verildi.

23.02.2016 16:42

Rekor Temel Lisesi tarafında üniversiteye hazırlanan öğrenciler sınav kaygısı ve motivasyonla ilgili seminer verildi.

Çamlıca okulları kampüsünde düzenlenen seminere İnönü Üniversitesi çocuk psikiyatrisi Ana bilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Özlem Özel Özcan katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan, Çamlıca Okulları Kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç, "Üniversite sınavına çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa zaman dili içeresinde, artık son kozlarımızı oynayacağız, son noktaları işaretleyeceğiz ve artık son noktayı koyacağız. Ben inanıyorum ki öğrencilerimiz bu güne kadar göstermiş oldukları emekleri kesinlikle boşa gitmeyecektir. Üniversiteyi kazanmak her şey değildir, ama modern dünyada eğitimimin çıtasını yükseltip, o çıta paralelinden biz de kendi eğitimimizi en yüksek seviyelerine taşımak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Özlem Özel Özcan, ise sınav öncesi öğrencilere uyarıda bulunarak sınavın hayatımızın her döneminde karşımıza çıktığı bir olgu olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Sınav Kaygısı ve Motivasyon Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement