Ordu Büyükşehir Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Ordu'nun gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz çalışıyoruz. En küçük büyükşehiriz ama hedefimiz büyük." dedi.

23.11.2015 16:07  Güncelleme: 16:21

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Ordu'nun gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz çalışıyoruz. En küçük büyükşehiriz ama hedefimiz büyük. Dev hizmetlere imza atmaya devam ediyoruz" dedi.

Yılmaz, Gölköy ilçesindeki Damarlı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle meydanında vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapan Yılmaz, mahalle sakinlerine seçimlerde verdikleri destek için teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Yılmaz,  "Biz seçimlerden önce değil, her zaman sizlerle birlikteyiz. Gölköy ilçemiz ve Damarlı Mahallemiz her zaman bizlere destek verdi. Biz de sizlerden aldığımız güç ile Ordu'nun sorunlarını çözmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin desteği ile Ordu'yu marka bir şehir yapacağız" diye konuştu.

Ordu'nun gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını, en küçük büyük şehir olmalarına rağmen hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Damarlı Mahallesi'nin merkezinin hemen sıcak asfalt yapılması için talimat verdik. Biz bilinçli bir şekilde hizmetlerimizi yürütüyoruz. Kendi bünyemizde mimar ve mühendislerimizin yaptığı program çerçevesinde yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2017 yılına kadar bütçemizin yüzde 70'ini yola ayırdık. Bu yıl su sorunu için 55 milyon lira harcadık. İnşallah 2017 yılına kadar Ordu'da su ve yol sorununu çözeceğiz. Damarlılı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin."

Yılmaz, konuşmasının ardından Damarlı Mahallesi'nde bazı incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement