Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde engelli çocuklarına bakan annenin yanında - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde engelli çocuklarına bakan annenin yanında

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü\'nde engelli çocuklarına bakan annenin yanında

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler'in göreve geldiği 2019 yılından bu yana sosyal belediyecilikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Anneler Günü'nde ise engelli çocuklarına bakan bir annenin yanında oldu.

12.05.2024 14:21  Güncelleme: 14:27

Ordu Büyükşehir Belediyesi, birisi engelli iki evladına bakan 36 yaşındaki Hülya Bodur'u Anneler Günü'nde unutmadı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler'in göreve geldiği 2019 yılından bu yana sosyal belediyecilikte, şehir genelinde ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların elinden tutmayı sürdürüyor. Yalnızca sosyal yardımlarla yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi onları her özel günde hatırlayarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Geçmiş yıllarda eşinden boşanarak Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşamını sürdüren 36 yaşındaki Hülya Bodur, birisi engelli olmak üzere 14 ve 12 yaşlarında iki erkek çocuğuna hem annelik hem de babalık yapıyor. Göstermiş olduğu fedakarca davranışıyla takdir toplayan anne Bodur'un hem bu davranışını tebrik etmek, hem de Anneler Günü'nü kutlamak isteyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay çiçek ve hediyeler ile ailenin kapısını çaldı.

Anne Hülya Bodur'un Anneler Günü'nü kutlayan Genel Sekreter Yardımcısı Bilkay, aile fertlerinin her biri ile yakından ilgilenerek isteklerini de dinledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in selamlarını da ileten Bilkay, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Anne Hülya Bodur da ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek Ordu Büyükşehri Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkürlerini iletti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde engelli çocuklarına bakan annenin yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement