Ordu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ordu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ordu\'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi
 Güncelleme: 

Ordu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Garnizon Şehitliği'nde anma programı düzenlendi. Programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Ordu Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Ordu'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Garnizon Şehitliği'nde anma programı düzenlendi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8'inci yılında ilk program, Altınordu ilçesine bağlı Eskipazar Mahallesi'nde bulunan Garnizon Şehitliği'nde başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunması ile devam eden programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Programda Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu milletvekilleri ve protokol üyeleri, şehit mezarlarına karanfil bırakarak, dua etti. - ORDU

Kaynak: İHA