Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Gürsoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Gürsoy Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsoy, "Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıkarak beraberlik serisini bozacaktır" dedi.

10.01.2012 09:41

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ordu spor'un Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsoy, " Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıkarak beraberlik serisini bozacaktır" dedi.

Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni teknik direktör Hector Cuper'in ve yeni transferlerin takıma katkısıyla hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Teknik direktör Cuper ile çıktıkları iki karşılaşmadan puan aldıklarını ifade eden Gürsoy, "Hocamızla ilk çıktığımız Fenerbahçe karşılaşmasında spor otoriterleri tarafından alkış alan bir futbol ortaya koyduk. Üç puana yakın taraf olmamıza rağmen maç 1-1 bitti. Aynı şekilde geçtiğimiz hafta sonu Manisaspor deplasmanından da bir puan aldık. Deplasmandan alınan bir puan altın değerindedir. Bundan sonraki süreçte galibiyete odaklanacağız. Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla çıkarak beraberlik serisini bozacaktır" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Gürsoy, "Orta saha ve ön liberoya takviye yapacağız. Bu iki mevkinin oyuncuları yabancı olacak. Yeni transferlerimizin de katkısıyla hedefimize büyük taraftarımızın önünde ulaşacağımızdan eminim" dedi.

Gürsoy, Türkiye Kupası maçlarının kendileri için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Gürsoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement