Ortaca Ülkü Ocaklarında Çiğ Köfte Günü - Son Dakika
Yerel

Ortaca Ülkü Ocaklarında Çiğ Köfte Günü

Ortaca Ülkü Ocaklarında Çiğ Köfte Günü

Ortaca Ülkü Ocakları'nın geleneksel hale getirdiği çiğ köfte günü renkli görüntülere sahne oldu.

04.01.2012 10:59

Ortaca Ülkü Ocakları'nın geleneksel hale getirdiği çiğ köfte günü renkli görüntülere sahne oldu.

Ülkü Ocaklı gençlerin düzenlediği çiğ köfte gününden, hem fikir alışverişin de bulunuldu hem de tanışma programı düzenlendi.

Etkinliğe, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Aladağ, Başkan Yardımcısı Kaan Çakır ile Ülkü Ocağına bağlı gençler ve bazı partililer katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Ortaca Ülkü Ocakları Başkani Yusuf Aladağ, "Ülkü Ocağı mensubu arkadaşlarımızla her yıl yaptığımız çiğ köfte gününü bu yıl ikinci kez düzenliyoruz. Yapılan bu etkinlikte hiç bir kurum ve şahıstan yardım alınmadan öğrencilerin kendi aralarında topladığı harçlıklarla yapılmıştır. Üniversite ve Ortaöğretim teşkilatımız bünyesindeki arkadaşların sınav öncesine denk getirdik, amacımız onların sınavlardan önce moral toplaması kaynaşması ve yoğun sınav stresini atmalarıdır. Bu tür etkinlikler ile gençlerimizin manevi birliği değerleri ve ülkenin kültürü gidişatı konuşulur tartışıldığı ve her birinin ülkenin geleceğini değiştirebilecek birer gençler olacağı anlatılmaktadır.

Allaha şükürler olsun ki Türklük ve İslamiyet davasının savunucuları olarak, dimdik ayakta olan Ülkücü Gençler ve Ülkü Ocakları Mensupları son kale olarak memleketimizde mücadelesini yılmadan sürdürmektedir. Biz Ülkücüler her ne olursa olsun gücümüzü tarihi değerlerimiz, şanlı ecdadımız ve İslam dinimizin yüceliğinden almaktayız. Her biriniz birer Türk gencisiniz, gün gelecek memleket yönetecek, gün gelecek bu aziz vatan uğruna ölünecek. Tıpkı Çanakkale deki, Sakarya daki ecdadımız gibi. Ama şuan en önemlisi eğitim ve öğretimimiz, her birimiz derslerde başarılı olacak, memlekete hizmet için canla başla çalışacaksınız" dedi.

Konuşmanın ardından çiğ köfte ikramına geçildi. Okunan Kuran-ı Kerim ve katılanların sohbeti ile faaliyet son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Ülkü Ocaklarında Çiğ Köfte Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement