
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun Özel Kalem Müdürü Mehmet Erdal Çağdaş, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun 4 yıldır Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Erdal Çağdaş, boş bulunan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Mehmet Erdal Çağdaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı olurken, Özel Kalem Müdürlüğü görevini de vekaleten yürütmeyi sürdürecek.
Mehmet Erdal Çağdaş, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun İl Turizm Müdürlüğü yaptığı dönemde de yardımcılığı görevini yürütmüştü.
(EK-MU-Y) 30.05.2008 14:48 TSİ
Son Dakika › Yerel › Özel Kalem Müdürü Çağdaş, Belediye Başkan Yardımcısı Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?