Özel Rehabilitasyon Merkezinden Besni Myo'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özel Rehabilitasyon Merkezinden Besni Myo'ya Ziyaret

Özel Rehabilitasyon Merkezinden Besni Myo\'ya Ziyaret

Adıyaman’ın Besni ilçesinde ki özel bir rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileri, toplumsal yaşam dersi kapsamında Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik’i makamında ziyaret etti.

16.11.2015 17:04

Adıyaman'ın Besni ilçesinde ki özel bir rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileri, toplumsal yaşam dersi kapsamında Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler tarafından Besni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik'e kendi el yapımları olan çiçek takdim edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğrencilere Üniversite hayatı ve Besni Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Gerçekleşen ziyaret ile alakalı açıklamalarda bulunan Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik; "Biz bütün imkanlarımız ile her zaman sizlerin yanındayız. Ne zaman isterseniz okulumuza gelebilir, hatta bahçemizde sosyal faaliyetler yapabilirsiniz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Çelik, rehabilitasyon merkezinde çalışır durumda olmayan bilgisayarların tamiri için gerekli talimatları vererek tamirini yapacaklarını söyledi

Yüksekokul Müdürü Müdür Mücahit Çelik, öğretmen ve öğrencilere okulu da gezdirerek bölümler hakkında bilgilendirdi.

Rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileri de Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Çelik'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Rehabilitasyon Merkezinden Besni Myo'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement