Özkanca, Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Özkanca, Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reşit Özkanca, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a veda ziyaretinde bulundu.

14.02.2013 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a veda ziyaretinde bulundu.

Özkanca, yaptığı açıklamada, şahsına gösterilen dostluk ve arkadaşlıktan dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Melikşah Üniversitesi'ne yapılan hizmetlerin hep anılacağını belirten Özkanca, üniversitenin Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer aldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Melikgazi Belediyesi, Kayseri'mizin en büyük ilçesidir. Hem nüfusu, hem ticaret merkezi hem de üretim ve sanayi bölgelerinin bu bölgede olması büyük nüfus hareketliliğin yaşanmasına neden olmaktadır. Melikgazi Belediyesi özellikle çevre dostu bir belediye olarak bilinmektedir. Biz Melikşah olarak buna şahidiz. Çünkü özellikle üniversitemizin yerleşim alanı ile çevresinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile hem üniversitemiz yönetimi ve hocaları hem de öğrencilerimizce takdir edilmektedir. Üniversitemizde 36 ülkeden 200 öğrenci bulunmaktadır. Dolayısı ile Kayseri artık uluslararası bir okula sahiptir."

Büyükkılıç ise, Kayseri'nin bir bölge şehri olduğunu ve şu anda 4 olan üniversite sayısının önümüzdeki yıllarda 5'e çıkacağını kaydetti.

Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi sınırları içinde yer alan üniversite, hizmet ve yatırımlarından direkt olarak yararlanıyor. Kurucu rektör olarak görev yapan ve şu anda bir başka göreve atanan Prof. Dr. Reşit Özkanca, tecrübesi ve özverili çalışması ile Melikşah Üniversitesi'ni kısa sürede bir dünya üniversitesi haline getirdi. Özkanca'ya bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Kendisi artık Kayseri'nin gönüllü bir eğitim elçisidir" diye konuştu.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Yayıncı: Yücel Velioğlu - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özkanca, Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement