Parkomat Cezaları Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Parkomat Cezaları Uyarısı

Parkomat Cezaları Uyarısı

Parktek Otopark İşletmeleri Samsun’da otoparkları kullanan sürücülerinin otopark borçlarının oto alış ve satışlarında karşılarına çıkabileceği uyarısında bulundu.

14.10.2014 16:11

Parktek Otopark İşletmeleri Samsun'da otoparkları kullanan sürücülerinin otopark borçlarının oto alış ve satışlarında karşılarına çıkabileceği uyarısında bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Parktek Otopark İşletmeleri Genel Müdürü Ömer Gürcan, "İkinci el araçlar için noterde satış işlemi yapılmak istendiğinde geçmiş vergi ve trafik borçları ödenmeden artık devir yapılamıyor. Bundan dolayı vergi ve otopark borcu bulunan vatandaşlarımız araç alım ve satımlarında sorun yaşamamak için plaka üzerinde bulunan borçları ödemesi gerekmektedir. Otopark borcu bulunan sürücülere önce ödemesi konusunda arkadaşlarımız tarafından ihtarda bulunuluyor. İhtar sonrasında borcun ödenmemesi durumunda icra takibi başlatılıyor. Yaklaşık 310 bin aracın bulunduğu Samsun'da aylık 3 bin 500 araca işlem yapılıyor" dedi.

Samsun'da ayrıca vatandaşların mahkemelere yaptıkları itirazlar ile de açıklamalarda bulunan Genel Müdür Ömer Gürcan, "Parkomat cezalarına ilişkin mahkeme kararları artık vatandaş aleyhinedir. En sonra 16 Eylül 2014'de Samsun 2. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimliği'nde bir itiraz sonrası alınan karar gereği park ücretlerinin yasaya uygun olduğuna karar verdi. Vatandaşlarımızın artık mahkemeye yapacakları başvuru ile cezaları iptal ettiremeyecekler. Vatandaşlarımız mağdur olmaması için personellerimizin kendilerine yaptıkları uyarıları lütfen dikkat alsınlar" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Parkomat Cezaları Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUSTAFA KADİFEKALE: SİZ PARA UĞRUNA YOLU DARALTIP PARA ALIYORSUNUZ HARAM ZADELER 0 0 Yanıtla

Advertisement