Patnos Endüstri Meslek Lisesi'nden Yöresel Halise Yemeği İkramı - Son Dakika
Yerel

Patnos Endüstri Meslek Lisesi'nden Yöresel Halise Yemeği İkramı

Patnos Endüstri Meslek Lisesi\'nden Yöresel Halise Yemeği İkramı

Ağrı'nın Patnos İlçe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından, okul bahçesinde kurum amirlerine halise yemeği ikram edildi.

11.09.2012 15:24

Ağrı'nın Patnos İlçe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından, okul bahçesinde kurum amirlerine halise yemeği ikram edildi.

Verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Gediz Ünsan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Mal Müdürü Özer Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, Patnos Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, okul müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Kaymakam Yılmaz, yemek öncesi geztiği okulu çok beğendiğini belirterek bu denli güzel ve bakımlı olmasından dolayı okul yönetimine teşekkür etti.

Okul Müdürü Medeni Özer ise "Okulumuza kendi evimiz gibi bakıyoruz. Evimizde ne varsa hepsi bizim okulumuzda da mevcut. Öğrencilerimizin huzurlu ve güzel bir eğitim yapması için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Okulumuzda her sene gelenekselleştirdiğimiz yöresel halise yemeğini vermek ve bütün daire amirlerini aynı ortamda görmek bizler için bir onurdur. Vermiş olduğumuz yemeğe katılan tüm daire amirlerine teşekkür ederim" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Endüstri Meslek Lisesi'nden Yöresel Halise Yemeği İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement