Paü Rektörü Bağcı, Öğrencilerle Kafede Buluştu - Son Dakika
Yerel

Paü Rektörü Bağcı, Öğrencilerle Kafede Buluştu

Paü Rektörü Bağcı, Öğrencilerle Kafede Buluştu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, öğrencilerin tanışma isteği üzerine PAÜ Kafe'de öğrencilerle bir araya geldi.

26.03.2013 16:36

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, öğrencilerin tanışma isteği üzerine PAÜ Kafe'de öğrencilerle bir araya geldi.

PAÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği 4'üncü sınıf öğrencileri üniversite kütüphanesi önünde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile karşılaştılar. Tanışma ve sohbet etme isteklerini Rektör Bağcı ile paylaşan öğrenciler, PAÜ Kafe'de buluşma kararı aldılar.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Elif Bahçegil, Melike Cankar, Fatma Gökova, Hüsamettin Çakmak, Bayram Çavdar ve İsmail Bayın adlı öğrencilerle bir araya gelerek yaklaşık bir saat sohbet etti. Kütüphaneye giderken Rektör Bağcı ile karşılaştıklarını belirten öğrenciler, "Ayaküstü karşılaşmamızda kendisiyle tanışmak ve sohbet etmek istediğimizi söyledik. Bu isteğimizi kırmadı ve kafede buluşma kararı aldık.Yaklaşık bir saat süren sohbetimizde rektör hocamızı yakından tanıma fırsatı bulduk. Üniversitemiz ile ilgili merak ettiklerimizi sorduk. Kampüs içindeki çalışmalardan üniversitenin hedeflerine kadar birçok konuda bize bilgiler verdi. Eleştiriye açık, önyargısız ve hırslı bir kişiliğe sahip olması ise üniversitemiz açısından büyük bir şans" dediler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paü Rektörü Bağcı, Öğrencilerle Kafede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement