Pazarlar'da Öğrencilere Kitap Seti Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Öğrencilere Kitap Seti Hediye Edildi

Pazarlar\'da Öğrencilere Kitap Seti Hediye Edildi

Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Pazarlar Ortaokulu 7.sınıf öğrencilerine kitap seti hediye etti.

22.10.2013 07:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Pazarlar Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine kitap seti hediye etti.

Pazarlar Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, sınıf kütüphanesine konulmak üzere dilekçe ile Pazarlar Belediyesine başvuruda bulundular. Başvuruyu değerlendiren Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise sınıf kütüphanesine kitap seti hediye etti.

Öğrencilerin Belediyeye resmi başvuru yapmaları Belediye Başkanı Ahmet Torun'a duygusal anlar yaşattı. Öğrencilere böyle kutsi bir görev çerçevesinde gelmemelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Torun, "İlçemizde bulunan Pazarlar Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimizin dilekçe ile resmi başvuru yapmaları beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Geleceğimiz olan bu çocuklar ne istediklerini biliyorlar. Sınıf kütüphanelerinin eksik kitapları bir set halinde tamamlanarak öğrencilere teslim ettik. Öğrencilerimizin başarılı olmaları için bizler elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Öğrencilere kitap seti verdiklerini kaydeden Başkan Torun, " Eğitime katkımız devam ediyor ve ilerleyen zamanlarda artarak devam edecektir. " şeklinde konuştu.

Öğrenciler adına konuşan Fatma Ünal ise, "Belediye Başkanımızın bizim isteğimize hayır diyemeyeceğini biliyorduk. Bu çerçevede arkadaşlarımızla beraber dilekçe yazdık. Başkan amcamız bizi makamında kabul etti. Dilekçemizi okuduktan sonra bizlere teşekkür etti ve istediğimiz kitapları bizlere hediye etti. Sınıf kütüphanemize kitap seti hediye eden başkan amcamıza teşekkür ederiz" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Öğrencilere Kitap Seti Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement