Pazarspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Yerel

Pazarspor'da 3 Puan Sevinci

Pazarspor\'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, sahasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Pazarspor'un Başkanı Hüseyin Yangın, takımın yakaladığı çıkışın devam etmesini umduklarını söyledi.

03.11.2014 15:54  Güncelleme: 16:06

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Pazarspor'un kulüp başkanı Hüseyin Yangın, takımın yakaladığı çıkışın devam etmesini umduklarını söyledi.

Yangın, karşılaşmada MKE Ankaragücü'ne oranla daha üstün oynadıklarını belirterek, "Rakibin kazandığı penaltıyı, kalecimiz Fethi'nin yerinde kurtarışı takıma moral getirdi ve golü bulduk. Daha farklı kazanabileceğimiz bir maçtı ancak galibiyet de önemli" dedi.

Pazarspor'un önemli bir kadroya sahip olduğunu  ifade eden Yangın, "Birtakım sıkıntılarımız var. Yönetim olarak bu sıkıntıların üstesinden geldiğimizde sporcularımız daha rahatlayacaktır. Pazarspor bir çıkış yakaladı, umarım bunun devamı gelir" diye konuştu.

Yangın, bu hafta deplasmanda Göztepe'yle karşılaşacaklarına dikkati çekerek, bu maçtan da puan almaları durumunda takımın gelecekteki yol haritasını çizeceklerini söyledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement