Polisler, Yaşlılarla El Ele Verip Halay Çekti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polisler, Yaşlılarla El Ele Verip Halay Çekti

22.03.2012 17:20

Gaziantep Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Gaziantep Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Yaşlılar Haftası dolayısı ile huzurevi sakinleri ile bir restoranda buluşan polisler, yaşlılarla yemek yedi. Yemek sonrası halay çekip, oynayan polisler yaşlılara farklı bir gün yaşattı.

Programa Gaziantep Emniyet Müdürü Vekili Mehmet Ali Özçelik, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Durucu ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile huzurevi çalışanları ve huzurevi sakinleri katıldı.

Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Durucu, yaptığı açıklamada, Yaşlılar Haftası'nın unutulmaması, yaşlılara gösterilen hassasiyet, verilen önem ve değer dolayısıyla Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş da, "Geçmişine sahip çıkarak geleceğe yönelen bir milletin evlatlarıyız, bizlerde yarınların yaşlılarıyız, her fırsatta yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

Konuşmaların ardından polisler ve huzurevi sakinleri el ele vererek halay çekip oynadı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polisler, Yaşlılarla El Ele Verip Halay Çekti - Son Dakika


Advertisement