Polonya'dan Gelen Polis Heyeti, Emniyet Müdürü Kalayoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Polonya'dan Gelen Polis Heyeti, Emniyet Müdürü Kalayoğlu'nu Ziyaret Etti

Polonya\'dan Gelen Polis Heyeti, Emniyet Müdürü Kalayoğlu\'nu Ziyaret Etti

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu “Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri” konulu AB Projesi kapsamında Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyet Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere Nevşehir’e geldi.

24.09.2014 09:33

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu "Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri" konulu AB Projesi kapsamında Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyet Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere Nevşehir'e geldi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı heyetini makamında kabul etti. Emniyet Müdürü Kalayoğlu heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Heyete daha sonra Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda Emniyet Amiri Veli Öztürk ve Emniyet Amiri Zeliha Demircan tarafından brifing verildi ve Emniyet Müdürlüğü içerisinde yer alan Özel Kapadokya İsmail Hakkı Akman Polis Müzesi gezdirildi.

Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı heyeti bir hafta süre ile Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü birimlerini ziyaret ederek Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan çalışmaları inceleyecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polonya'dan Gelen Polis Heyeti, Emniyet Müdürü Kalayoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement